Welkom op ons Dubbeltoernooi 2021

Maar liefst 51 spelers hebben zich opgegeven, die 51 wedstrijden gaan spelen. Een evenaring van het record van vorig jaar. Het past maar net in ons beschikbare schema, daarom verzoeken we jullieom op tijd aanwezig te zijn en maximaal 5 minuten aan te houden voor het inspelen.Daarnaast ontkomen we er niet aan dat sommige spelers 2 wedstrijden achter elkaar moeten spelen. In plaats van een 3e set wordt een supertiebreak (10 punten) toegepast.

Ook dit jaar gelden tijdens het toernooi de Corona-maatregelen:

  • Blijf thuis als je Corona-klachten hebt; ook als iemand uit je gezin Corona-klachten heeft.
  • Iedereen van 18 jaar of ouder houdt overal 1 ½ meter afstand (m.u.v. spelers op de baan).
  • Schud geen handen en raak elkaar niet onnodig aan.
  • De kantine is alleen te gebruiken als doorloop naar kleedkamer of toilet.

In het kader van de privacy wetgeving (AVG) delen we het volgende mee:

Alle bij de inschrijving verstrekte persoonlijke gegevens zullen niet aan derden worden bekend gemaakt. Uiteraard worden de namen en indeling van de spelers bekend gemaakt via mijnknltb.toernooi.nl en zullen de uitslagen van de wedstrijden na afloop van het toernooi aan de KNLTB worden doorgegeven. Tijdens het toernooi zullen foto’s worden gemaakt, die gebruikt zullen worden voor de promotie van dit tennistoernooi. Als er iemand aangeeft dat hij/zij niet gefotografeerd wil worden dan zal daar rekening mee worden gehouden.

Ook dit jaar hebben we een groot aantal sponsors bereid gevonden om ons financieel te steunen. Mede hierdoor kunnen we de traditie van het “prijzengeld” handhaven. We hebben de sponsors daarom ook uitgenodigd om op vrijdagavond langs te komen en naast het nuttigen van de gebruikelijke hapjes en drankjes ook te kijken naar de geplande spannende wedstrijden.

Het afgelopen jaar hebben we een sanitaire ruimte gemaakt voor mindervaliden en de toegankelijkheid van het complex verbeterd. Daardoor kunnen de rolstoel gebonden spelers ook volwaardig met alle facetten mee doen. Het aantal “rollers” is ten opzichte van vorig jaar al verdubbeld!

Ook is er Ledverlichting van de tennisbanen geïnstalleerd, zodat ook ’s avonds prima condities aanwezig zijn.

Nu de oefenkooi gerenoveerd is, kan ook daar worden ingeslagen, maar let wel op het feit dat de “netband” nog niet de juiste hoogte heeft.

We wensen een ieder veel speelplezier en sportieve wedstrijden toe.

Namens de toernooicommissie,

Derk Jan Hogewerf en Obbo Been

Welkom dubbeltoernooi 2021