Zaterdag 10 december om 16.30 uur konden we beginnen met het Stampottoernooi. De banen waren mooi bladvrij en gelukkig ijsvrij.

In de vrieskou begon het merendeel van de meppers, met hun jas aan, in te spelen. Na onszelf warm te hebben gespeeld, kon het tossen beginnen. De tennisrackets werden op de grond gelegd en werden willekeurig per tweetal opgepakt. De duo’s waren gepakt.

Bij het eerste dubbelspel waren de volwassenen nog gescheiden van de jeugd, maar na de eerste ronde stemden we er allemaal mee in om te mengen. Toevallig waren bijna alle duo’s met één volwassene en één jeugdlid gemengd. Zo zijn er meerdere potjes tennis gespeeld.

Om 18.00 stapten we allemaal van de baan en gingen we stamppot eten. Niet 1, 2 maar 3 verschillende stamppotten waren er bereid. En gelukkig mochten we ze alle drie proeven. Met wat patat en versnaperingen voor de jeugd, zat iedereen aan het eind van de avond met elkaar te kletsen aan één lange tafel in de warme, knusse kantine. Net op tijd, want na de stamppot, was de baan bevroren.

Stamppottoernooi 10 december 2023
Terugblik stamppottoernooi 10 december
Getagd op: