Invaliden douche toilet, Gelf

We moesten het eerder nog afgelasten omdat de coronamaatregelen roet in het eten gooiden, maar a.s. maandag 28 juni van 14 – 15 uur is het toch echt zo ver. Na jaren geld verzamelen, bouwplannen maken en daarna de verbouwing zelf, worden invalidentoilet –en douche feestelijk geopend.

Door het aanpassen van de bereikbaarheid van onze vereniging en door wat we organiseren voor rolstoeltennis, voldoen we inmiddels aan de Zilveren Status van Rolstoeltennis van de KNLTB. We zijn blij dat wij als kleine vereniging zoveel professionaliteit hebben en dat we nu een ‘geïntegreerde vereniging’ zijn waar werkelijk iedereen van jong en oud welkom is en over de juiste faciliteiten kan beschikken.

Buurtsportcoach Vincent Pranger vertelt maandag over zijn werk en hoe hij bij ons betrokken is. Christian Bessembinders, accountmanager Noord van de KNLTB vertelt wat over het Ontwikkelplan Rolstoeltennis van de KNLTB en welke ontwikkeling we hebben doorgemaakt. Wethouder Elly Pastoor zal de officiële opening van invalidentoilet –en douche verrichten.

Je bent van harte welkom om samen met ons stil te staan bij dit heuglijke moment. De praatjes duren maximaal een half uur en daarna is er een hapje en een drankje voor iedereen. Alles wordt buiten op het terras gehouden. We hopen op mooi weer!

Opening invalidentoilet en -douche
Getagd op: