De tennislessen bij De Mepsche worden gegeven door onze tennisleraar, Doeko Berghuis.

Even voorstellen

Doeko Berghuis, tennisleraar De Mepsche

Ik ben Doeko Berghuis, 43 jaar en woon in Opende. Oorspronkelijk kom ik uit het oosten van het land, het plaatsje Holten (bij de Holterberg). Hier ben ik op mijn 7e jaar gaan tennissen tot ik ging studeren in Groningen.

Na een lange onderbreking ben ik in Opende weer gestart met tennissen. Hier vroegen ze me als tennisleraar. Ik heb toen ook mijn trainerslicentie gehaald.

Sinds 2016 verzorg ik de lessen bij De Mepsche. Een leuke club waar ik tennisles geef aan jeugd in verschillende leeftijdscategorie├źn en aan volwassenen. Hiernaast ben ik vorig jaar gestart met het geven van rolstoeltennisles.

Ik ben als zelfstandig tennisleraar werkzaam bij een aantal tennisclubs in de regio. Kleine verenigingen waar ik les geef aan jeugd, beginnende tennissers en gevorderden. Dit doe ik al een aantal jaar met veel plezier.

De lessen bij De Mepsche worden op de dinsdagmiddag en dinsdagavond gegeven. Mocht je nog zin hebben om mee te doen geef je dan gauw op.

We zien elkaar vast eens op de baan!

Doeko

Onze tennisleraar, Doeko Berghuis
Getagd op: