Als het goed is, staat het al in je agenda: zaterdag 11 maart NLdoet.

Vanaf 9 uur staat de koffie met wat lekkers klaar en hopen we menig helpend lid te kunnen ontvangen. We zijn blij met elk uurtje dat je kunt komen helpen. Ook voor kinderen is er genoeg te doen. Aanmelden is niet nodig (maart wel fijn!).

Hoewel het nog een rotzooitje lijkt, is er al hard gewerkt. Alles in berging en kantine is uitgezocht. Een paar heren zijn druk bezig geweest met reparaties en als de berging klaar is, kunnen de nieuwe stellingen (met dank aan de sponsors) geplaatst worden.

De open haard in de serre staat op Marktplaats: “Gratis open haard met tegeltableau. Zelf verwijderen. Kan binnen en buiten gebruikt worden”. De eerste reactie kwam al snel na het plaatsen van de advertentie binnen en als het goed is, wordt hij deze week verwijderd.

Wat nog moet gebeuren: aansmeren van de naden langs tennisbaan, schoonmaken kantine, vegen paden, en misschien willen kinderen het blad in het bos brengen. Als er veel helpende handen zijn dan kan de serre aan de buitenkant weer in de groene buitenbeits. Het is handig om je eigen bezem mee te nemen.

We zien je graag de 11e verschijnen, voor soep en broodjes wordt gezorgd.

NLdoet 11 maart 2023