jeugd sponsor actie Poiesz Grootegast

De Mepsche heeft zich aangemeld voor de Jeugd sponsoractie 2023 bij de Poiesz Grootegast. De actie loopt van 13 februari tot en met 10 april.

Doe je in deze periode boodschappen bij de Poiesz in Grootegast, doe dan de ontvangen munten in de koker van Tennisvereniging De Mepsche!

Hoe werkt de actie?

Alle 8 verenigingen die meedoen aan de actie hebben ieder een eigen koker. Bij het afrekenen van hun boodschappen krijgen klanten per elke bestede 10 euro een munt. Deze kunnen ze in een van de 8 kokers doen. De clubs krijgen per munt een sponsorbedrag. De kokers worden elke week geleegd en geteld.

Zaterdag 1 april

Op 1 april staan we op van 10.00 tot 15.00 uur met 2 volwassenen en 2 jeugdleden in de winkel in Grootegast voor de Super Jeugd Sponsor aanbieding van fruit of gebak.

Als je deze aanbiedingen koopt, krijg je 15 munten die je in de koker kunt doen. We hopen natuurlijk dat er zoveel mogelijk actie aanbiedingen worden gekocht en dat de munten in onze koker terechtkomen. We prijzen onze vereniging dan ook zo goed mogelijk aan.

Gala en einduitslag 21 april

Op 21 april is er een groot gala met verschillende artiesten in het WTC in Leeuwarden. De einduitslag van de sponsoractie wordt dan bekendgemaakt. We gaan er met 2 volwassenen en 6 jeugdleden naartoe.

Opbrengst

De opbrengst van deze actie is bestemd voor jeugdactiviteiten binnen de club.

Jeugd sponsor actie Poiesz Grootegast
Getagd op: