Vanaf 29 april mogen kinderen t/m 12 jaar en jeugd 13 t/m 18 jaar onder begeleiding weer tennissen in de buitenlucht.

Tennisles

De KNLTB heeft algemene veiligheid- en hygiƫneregels en adviezen aan de ouders/verzorgers van de jeugd opgesteld. Deze delen we met de betrokken ouders/verzorgers en worden opgehangen bij het clubgebouw. Ook zullen adviezen van de KNLTB voor de jeugd zelf worden verstrekt aan de ouders/verzorgers. De deur van ons complex is alleen open tijdens de hieronder genoemde activiteiten en het clubgebouw is alleen in noodgevallen toegankelijk voor toiletgebruik.

Tennislessen

Doeko Berghuis onze tennisleraar zal op dinsdagavond vanaf 5 mei les geven aan drie kleine groepjes van de jeugd t/m 12 jaar (jeugd van 13 t/m 18 jaar heeft zich niet aangemeld). De indeling en tijdstippen maken we aan de ouders/verzorgers van deelnemers bekend.

Toss-avond

Met ingang van donderdagavond 7 mei zal een senior van de vereniging aanwezig zijn om 2 groepjes kinderen t/m 12 jaar te begeleiden bij tennisverwante spelletjes en tenniswedstrijdjes. Een groepje van 18.30 tot 19.25 uur en een groepje van 19.30 tot 20.30 uur. Potentiƫle deelnemers krijgen apart bericht. Uiteraard gelden alle regels zoals bovenstaand is aangegeven.

Vrij tennissen

Nu de voorjaarscompetitie voor de jeugd is verplaatst naar het najaar kunnen we ons voorstellen dat er behoefte is aan een partijtje tennis in het weekend. We gaan inventariseren of hier jeugdige liefhebbers voor zijn. We gaan er daarbij van uit dat we een beroep kunnen doen op de ouders/verzorgers om volgens een nader op te stellen rooster het geheel te begeleiden.

Jeugd mag (onder begeleiding) weer tennissen
Getagd op: