zomer challenge rolstoeltennis

Ook in 2023 hebben we weer een mooi aanbod voor je. Liever starten in de winter? Dat kan, we tennissen dan binnen, in Drachten. Meer weten? Neem contact op, dan vertellen we je er alles over.

In samenwerking met de KNLTB hebben we van juni t/m september een introductiepakket Zomer Challenge voor beginnende en gevorderde rolstoeltennissers in Noord-Nederland. Onze banen zijn er uitermate geschikt voor. Heb je zelf geen materiaal, dan kun je dat lenen.

Wat houdt het introductie-aanbod in?

Van juni t/m september 2023 organiseren we

  • tennislessen (1,5 uur per les) met gratis koffie of thee vooraf, na de les kun je nog een half uur vrij tennissen;
  • tossavonden (afhankelijk van de belangstelling eens per maand of vaker);
  • een rolstoeltennisgezelligheidstoernooi voor alle rollers uit Noord-Nederland (jaarlijks terugkerend evenement);

Het lidmaatschap van De Mepsche en van de KNLTB is inbegrepen. Je kunt ook tennissen met valide spelers en meedoen aan de reguliere tossavonden en tennistoernooien. Vrij tennissen kan uiteraard ook.

Onze faciliteiten

Ons complex is aangepast voor minder valide spelers. Er is een goed toegankelijke sanitaire ruimte en het gebouw (inclusief gezellige kantine) is drempelvrij. De harde ondergrond van onze banen is heel geschikt voor rollers. Meer over onze faciliteiten lees je op de pagina over rolstoeltennis.

Praktische informatie

De kosten van deze introductie-aanbieding zijn €45. Lessen zijn op maandagmiddag (16.15 – 17.45 uur), je kunt daarna nog even vrij tennissen of lekker bijkomen op ons terras. Wil je later instromen dan is dat geen probleem.

Wil je meer weten, neem contact met ons op.Twijfel je of rolstoeltennis voor jou mogelijk is, bel of mail ons dan, dan zoeken we samen met jou naar een oplossing.