Logo KNLTB

De verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus hebben helaas ook gevolgen voor alle toernooien. De KNLTB volgt hierin de richtlijnen en adviezen van het RIVM en het NOC*NSF. Op dit moment ligt het verenigingsleven stil tot 28 april. Dit betekent dat alle toernooien tot deze datum zijn geannuleerd. We kunnen nog niet voorzien tot wanneer de maatregelen omtrent het coronavirus aanhouden en kunnen daarom op dit moment nog geen beslissingen nemen over toernooien in mei en juni. Uiteraard staat de gezondheid van onze leden altijd voorop.

KNLTB Voorjaarscompetitie uitgesteld

De huidige maatregelen met betrekking tot het coronavirus hebben ook gevolgen voor de start van de KNLTB Voorjaarscompetitie en de Kia Tenniskids competitie. De afgelopen dagen zijn alle mogelijke scenario’s en bijbehorende consequenties in kaart gebracht en is het besluit genomen om de start van de competities voorlopig uit te stellen tot begin mei. Uitgebreide informatie hierover lees je in dit artikel.

Mogelijke gevolgen voor toernooien

Indien de maatregelen rondom het coronavirus het toestaan dat de competitie begint in mei, kan dit consequenties hebben voor toernooien die georganiseerd worden in mei en/of juni. Speeldagen van de competitie kunnen dan samenvallen met een toernooi op jouw vereniging, waardoor de baancapaciteit onder druk komt te staan.

Uiterlijk 1 mei besluit over startdatum en planning competitie

Op dit moment is het nog hoogst onzeker tot wanneer de maatregelen rondom het coronavirus blijven gelden. Uiterlijk 1 mei neemt de KNLTB het besluit of de nieuwe startdatum en planning van de competitie haalbaar is of dat nieuwe aanpassingen in de wedstrijdkalender nodig zijn. Vervolgens kunnen we meer informatie geven over de eventuele gevolgen voor toernooien in mei/juni.

Bericht van de KNLTB over Corona en de gevolgen voor het toernooiseizoen
Getagd op: